5 jarig bestaan SCHOTGROEP Services

services 5 jaar blog
0

Dit jaar bestaat SCHOTGROEP Services, het bedrijf achter deze website, 5 jaar. Uiteraard laten wij dit niet ongemerkt voorbij gaan en daarom hebben wij een feestje op de planning staan. Het feest zal plaatsvinden op 16 juni a.s. tijdens een boottrip op de wateren rondom Rotterdam.

2013 – 2018

In juni 2013 is SCHOTGROEP services gestart met twee medewerkers, Harry Bouwer en Thea Molenaar. In 2015 is daar een derde medewerker bijgekomen namelijk Angelina Groenewegen. Wil je meer weten over ons team? Kijk dan op de pagina over ons.

Sinds 2013 is onze doelstelling niet veranderd. Wij willen jou langere tijd of tijdelijk bij één of meerdere opdrachtgevers aan de slag laten gaan. Jij als mens staat voorop, daarnaast waarderen we jou en hebben we echte interesse in jou en de opdrachtgever

Tijd voor een feestje

Omdat wij zoals gezegd het 5 jarig bestaan niet zomaar voorbij willen laten gaan, gaan wij a.s. 16 juni met al onze collega’s onder genot van een hapje en een drankje genieten van een bijzondere rondvaart op de wateren rondom Rotterdam. Onze collega’s, en andere personen die hebben bijgedragen aan ons succes zijn uitgenodigd voor deze avond. Op onze facebook pagina hebben we er al meerdere malen een bericht over geschreven, en natuurlijk mag de website ook niet achterblijven.

Op deze avond staat gezelligheid centraal, en omdat wij persoonlijk contact belangrijk vinden hopen wij dan ook al onze collega’s te mogen ontvangen.

16 juni 2018

De avond zal worden gefotografeerd door één van onze medewerkers, ben je benieuwd naar de foto’s houd dan onze website en facebook pagina in de gaten. Wij zullen tijdens en na afloop van het feest een aantal van deze foto’s publiceren.