Op zoek naar de juiste baan

baan die je leuk vindt
0

Sommige bedrijven zoeken nog steeds, te vergeefs, naar die beroemde ‘speld in een hooiberg’, alsof iemand met een andere achtergrond, of iets minder werkervaring het niet zou kunnen. Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je niet aan de juiste baan kan komen en steeds wordt afgewezen op vacatures, maar laat je niet gek maken! De bedrijven die zich alleen op die ene speld in de hooiberg focussen zijn niet de bedrijven waar je je op moet focussen.

Wij vinden jou persoonlijkheid, motivatie en glimlach dan ook belangrijker dan een diploma of certificaat, als je maar gemotiveerd bent en graag je handen uit de mouwen steekt kunnen wij jou altijd een passende of geheel nieuwe job aanbieden! En werken via een uitzendbureau is helemaal zo gek nog niet, lees hier meer!

Het is, wanneer je momenteel op zoek bent naar een baan, belangrijk dat je laat zien dat je graag aan de slag wilt. Werken of een vak is niet aangeboren en het is dan ook helemaal niet onlogisch dat je eerst het één en ander moet leren voor je een vak kunt uitvoeren. Ook wij snappen dat voetballen, gamen of een andere hobby veel leuker is dan werken of met je neus in de boeken zitten, maar om geld te verdienen en daarnaast jezelf verder te ontwikkelen zullen de handen toch echt uit de mouwen gestoken moeten worden.

Naast dat werken zorgt voor inkomen zorgt is werken ook goed voor je sociale contacten en algemene of specialistische kennis. Het is daarom belangrijk dat je werkt binnen een bedrijf waar je je goed voelt en een functie uitvoert die goed bij je past. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het werven en selecteren van divers personeel en hebben daarvoor diverse opdrachtgevers. Zo kunnen wij iedere werkzoekende een passende of geheel nieuwe uitdaging aanbieden. Benieuwd naar onze vacatures? Klik hier!

Omdat het belangrijk is dat je iets doet wat goed bij je past, is het belangrijk te weten waar jij je fijn bij voelt. Hoe je daar het beste achter kunt komen? Via internet zijn er diverse testen te doen, deze testen noemen ze ‘beroepskeuze testen’. De meeste testen zijn gratis, en voor sommige vragen ze een kleine vergoeding. Via deze testen kun je door middel van een aantal vragen erachter komen welke job het beste bij je past.