Welkom op de website

welkom bij blog #1
0

 

Welkom op de website werkenbijschotgroep.nl

Wekenbijschotgroep.nl is een geheel nieuwe site van SCHOTGROEP Services. Op deze website kun je alles vinden als het gaat om industriële, schoonmaak of logistieke banen hierbij kan je denken aan bijv. vacatures, functiebeschrijvingen en andere handige artikelen die jij kunt gebruiken als je op zoek bent naar een baan in één van deze branches.

 

De website werkenbijschotgroep.nl

De website werkenbijschotgroep.nl is de website van SCHOTGROEP Services B.V. een werving en selectie bureau gespecialiseerd in de branches;

 

 

SCHOTGROEP Services is onderdeel van een grote groep namelijk, zoals de naam het al zegt, SCHOTGROEP. SCHOTGROEP is met haar verschillende divisies gevestigd in Heerjansdam, Rotterdam, Numansdorp en Oude- tonge. De werkenbijschotgroep.nl website wordt beheert vanuit Heerjansdam.

Voor het vinden van een baan binnen één van onze specialisaties ben je bij werkenbijschotgroep.nl aan het juiste adres. Wij zorgen in samenwerking met jou, snel en met goede voorwaarden voor jou een passende of juist geheel nieuwe uitdaging.


Waarom deze website

De website is ontworpen en gelanceerd voor jou! Want jij bent wellicht de persoon die wij zoeken, door ons brede aanbod kunnen wij iedereen een passende of geheel nieuwe uitdaging aanbieden.

De drempel voor het aan de slag gaan willen wij voor iedereen kleiner maken. Ben je bijvoorbeeld niet in het bezit van een VCA- certificaat geen probleem! Wij hebben opdrachtgevers waar dit niet direct nodig is, zo kan je toch aan de slag en kun je naast je werk je VCA- certificaat nog behalen.

 

Wie zijn wij

Met een compact team van 3 vaste medewerkers zorgen wij iedere dag dat er meer dan 80 man personeel aan het werk is. Onze doelstelling is dan ook altijd onze werknemers zo snel mogelijk, bij een passende opdrachtgever aan de slag te laten gaan. Collegialiteit, goede services en goed contact tussen personeel en opdrachtgever staat dan ook bij ons hoog in het vaandel.

 
 

Wil je meer weten over onze collega’s lees dan snel verder op onze pagina Over ons 

 
 

Werkzoekende?

Ben jij werkzoekende of heb je een baan maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging dan ben je bij ons aan het juiste adres! Via ons online sollicitatieformulier kan je gemakkelijk en snel solliciteren naar één van onze vacatures. Staat er geen vacature bij in jou werkgebied stuur ons dan een open sollicitatie, wie weet hebben wij binnen de kortste keren toch een passende baan voor jou, of kunnen we jou een geheel nieuwe uitdaging aanbieden die volgens ons goed bij jou past.

 

Heb je vragen of wil je in contact komen?

Voor vragen en contact met één van onze collega’s kan je telefonisch contact opnemen met ons via 078-677 7021 of een bericht achter laten via het contactformulier op onze website.

Gerelateerde blog artikelen