Industrieel Reiniger

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie klik dan hier!

Allround industrieel reiniger worden, bij ons ben je aan het juiste adres!

Ben jij bekent met de werkzaamheden in de industriële reiniging en op zoek naar een betrouwbare, eerlijke en werkgever met goede service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SCHOTGROEP Services is al jaren actief in het werven en selecteren van ervaren industriële reinigers.

Werken als industrieel reiniger

Een allround industrieel reiniger wordt in de volksmond ook wel een allesreiniger genoemd, jij voelt je dan ook thuis in allerlei industriële gebieden, jij draagt zorg voor het reinigen en schoonmaken van diverse oppervlakte. Onder industriële reiniging vallen diverse schoonmaak activiteiten zoals;
  • Hoge druk reiniging
  • Opzuigen of terugblazen van droge stoffen
  • Opzuigen of terugblazen van vloeibare stoffen
  • Containerservice
  • Corvee diensten op locatie bij één van onze industriële opdrachtgevers
  • Onderhoudstop bij één van onze industriële opdrachtgevers
  • Gevel- en terreinreiniging

Industrieel reiniger bij SCHOTGROEP worden

Ben jij in het bezit van de nodige certificaten zoals hoge druk spuiter, VCA en adembescherming? Solliciteer dan zeker naar de vacature industrieel reiniger op onze website! Als industrieel reiniger binnen ons team ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van fabrieken, opslagruimtes en terreinen waarbij je, je bezig houdt met het reinigen van opslagtanks, kelders, leidingen en diverse andere industriële ruimten bijvoorbeeld onder zeer hoge druk. Ook zonder deze certificaten ben je bij ons van harte welkom! Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden zodat je zo snel mogelijk kan starten als industrieel reiniger. Heb je geen hoge druk spuiter of adembescherming certificaat maar ben je wel in het bezit van je VCA certificaat, dan kan je direct aan de slag binnen de containerservice, corvee diensten en het opzuigen of terugblazen van diverse stoffen.
Wij vinden jouw persoonlijkheid, glimlach en enthousiasme veel belangrijker dan de werkervaring, diploma’s of certificaten die je in je bezit hebt. Openheid van zaken, collegialiteit en goede service vormen dan ook de pijlers van ons bestaan. Bij ons ben je alles behalve een nummertje, wij houden persoonlijk contact met jou en de opdrachtgever tijdens de projecten. Je komt dan ook in een gezellig en hecht team terecht. Je zult samen met je collega’s en leidinggevende op locatie verantwoordelijk zijn voor het reinigen van de diverse oppervlakte. Natuurlijk voer je als, echte industrieel reiniger, de werkzaamheden uit volgens de werkinstructies, met oog op de veiligheid en gezondheid van jezelf en je collega’s.

Online solliciteren naar de vacature Industrieel reiniger

Jij bent die ene harde werker die in het bezit is van zijn VCA diploma en op zoek is naar een nieuwe uitdaging en ons team graag komt versterken. Wil je in contact komen met één van onze collega’s of direct online solliciteren? Kijk dan eens verder op onze website, hier vind je contact gegevens en het online sollicitatie formulier. Na het ontvangen van jou sollicitatie plannen we een gesprek met je in zodat wij jou beter leren kennen en jij ons alles kunt vragen over deze functie. Daarna kun je direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

SOLLICITEREN BIJ SCHOTGROEP
Ten eerste super leuk dat je wilt solliciteren naar de functie Industrieel reiniger. Na het ontvangen van jou gegevens nemen we zo snel mogelijk contact op. We bellen je op om kennis te maken en een afspraak in te plannen op kantoor. Zo leren we elkaar beter kennen en kan jij ons alles vragen.Na het eerste gesprek bekijken we de mogelijkheden en gaan wij opzoek naar een passende vacature. We komen met een voorstel, even een krabbeltje en je kunt aan de slag! Welkom bij ons team.

VRAGEN OVER INDUSTRIEEL REINIGER VACATURES?


Neem contact op met Thea. Ze is te bereiken op telefoonnummer 078-677 70 21. Stuur je liever een mailtje? Dat mag ook! T.molenaar@schotgroep.nl