Duizendpoot met VCA worden   

klein blog industrie
0

Schotgroep Services BV is gespecialiseerd in het werven en selecteren van schoonmaak, industrieel en logistiek personeel. Wanneer je aan de slag gaat als duizendpoot binnen onze organisatie ben jij één van de kandidaten die wij het meeste kunnen plaatsen bij de opdrachtgever. Jij hebt een ruime kennis en kunt hierdoor, na een kleine introductie, direct aan de slag. Of het nu gaat om schoonmaak, reiniging, sjouw of logistiek werk jij draait je handen er niet voor om. Duizendpoot met VCA is een baan voor de harde werkers onder ons. Lijkt deze job jou wel wat? Lees dan snel verder!

Wat doe je als Duizendpoot met VCA?

Als duizendpoot met VCA heb jij twee rechterhanden en daarnaast ben je in het bezit van je VCA diploma. Jou werkzaamheden zijn enorm wisselend en dat zorgt ervoor dat deze baan nooit saai is! De ene dag kan je aan de slag gaan als industrieel reiniger maar de andere dag kan je zomaar aan het werk zijn in het magazijn. Wil je erachter komen welke baan het beste bij jou past? Lees dan deze blog

Je werkzaamheden zijn dus zeer uitlopend. Wanneer je interesse hebt in deze baan krijg je uiteraard van onze collega’s netjes van te voren te horen wat jou werkzaamheden zijn en bij welke opdrachtgever je aan de slag gaat.

Één ding is zeker bij deze job, je bent altijd hard aan het werk. Ben jij iemand die graag met zijn handen bezig is? Dan is deze baan zeker iets voor jou.

Werken in diverse branches

Deze job is ideaal als je de voorkeur hebt voor een wisselende, uitdagende baan welke vol verrassingen zit.

Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van schoonmaak, industrieel en logistiek personeel en over het algemeen kom je dan ook binnen deze drie branches te werken. Uiteraard als jou interesses ergens anders liggen  en wij toevallig ook een baan in die branche aanbieden kunnen we de mogelijkheden met jou bekijken.

Wil je meer informatie over de verschillende branches? Klik dan op onderstaande links, zo kom je terecht op de juiste pagina binnen onze website.

Salaris en andere informatie

Wanneer je aan de slag wilt als duizendpoot met VCA er is het niet noodzakelijk dat je in het bezit bent van een diploma. De baan is zo uiteenlopend dat het onmogelijk is voor al deze functies een diploma te behalen. Uiteraard zijn er wel cursussen te volgen die je alle kneepjes van het vak leren, maar als je het aan ons vraagt… Niets is zo’n goede leerschool als de praktijk. Je krijgt dan ook tijdens de inwerkperiode door een ervaren Duizendpoot of andere collega op locatie alle kneepjes van het vak uitgelegd zodat jij geheel zelfstandig de werkzaamheden kunt uitvoeren.

Het is in de verschillende branches dan ook zeker mogelijk zonder diploma aan de slag te gaan of te solliciteren naar één van de openstaande vacatures, wel is het bij sommige opdrachtgevers verplicht dat je over een VCA certificaat beschikt. En zo ook bij deze job, want zo ben je snel en gemakkelijk plaatsbaar.

Ben je niet in het bezit van dit certificaat? Geen probleem! Het is bij een aantal opdrachtgevers in de schoonmaakbranche mogelijk, een bepaalde periode, aan de slag te gaan zonder dit certificaat. Na deze periode is het wel noodzakelijk dat je in het bezit bent van dit certificaat, daarom raden wij altijd aan tijdens deze periode te leren voor het VCA examen zodat je daarna direct inzetbaar bent.

Het salaris van een Duizendpoot met VCA  ligt rond de €1.800,00  bruto per vier weken.

Vacatures

Op onze website staan momenteel diverse vacatures, zo ook de vacature ‘Duizendpoot met VCA’. Wil jij starten aan een zeer uitdagende en wisselende job? Bekijk dan snel de vacature op onze website en solliciteer!