Kennis maken met ons team!

thea en angelina
0

Het bedrijf achter werkenbijschotgroep.nl is Schotgroep Services, met haar 3 vaste medewerkers zorgen ze ervoor dat er iedere dag meer dan 80 man personeel aan het werk is. Dit kan binnen één van onze eigen projecten zijn of bij één van de vaste opdrachtgevers.

Wil je ons team beter leren kennen? Lees dan snel verder!

Thea Molenaar

Thea Molenaar is werkzaam bij ons sinds de oprichting van Schotgroep Services B.V., inmiddels al weer bijna 5 jaar geleden. En het klinkt een beetje afgezaagd misschien, maar ik heb nog net zoveel plezier in mijn werk als 5 jaar geleden. Ik denk, weet eigenlijk zeker dat dit komt omdat geen dag hetzelfde is. Als ik ‘s ochtends, onderweg in de auto, bedenk wat ik deze dag allemaal wil gaan doen, is dat meestal na een uurtje op kantoor alweer volledig door de war gegooid. Kan heel frustrerend zijn, maar aan de andere kant wel weer een uitdaging om toch alles weer voor elkaar te krijgen. En… de ene keer iets makkelijker dan de andere keer, maar het komt altijd goed!

Ik houd me voornamelijk bezig met alles wat er zich hier op kantoor afspeelt, denk hierbij aan de administratie, salarissen, werving en selectie, relatiebeheer en een stukje planning. Hoewel, voor dat laatste ik een geweldige collega heb, die dit voor het grootste gedeelte oppakt.

Angelina Groenewegen

Angelina Groenewegen, in 2014 ben ik begonnen met werken bij Schotgroep Services als uitzendkracht en in 2015 het team komen versterken waar mijn collega Thea al werkzaam was.
Ik ben verantwoordelijk voor het facilitaire gedeelte, de werving en selectie en de planning binnen Schotgroep Services. Begonnen bij de Shell voor Eurest, waar de leidinggevende Marloes één van de mensen is waar ik nog steeds veel mee te maken hebt.  Binnen een korte periode heb ik voor het werk wat ik doe binnen ons bedrijf de certificaten VCA, VIL-VCU en VCA-VOL gehaald.

Inmiddels is de schoonmaak aardig uitgebreid met meerdere locaties waar wij onze werkzaamheden uitvoeren. Het is een hele drukke baan, en moet zeggen dat ik met plezier mijn werk uitvoer. Thea is een fijne collega en mijn steun en toeverlaat, waar ik altijd op terug kan vallen. Harry is veelal bezig met projecten, hij helpt me dan ook wanneer het even te hectisch is voor mij met de planning.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek, industrie of schoonmaak dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werken in een leuk en gezellig team, met goede voorwaarden en persoonlijk contact wie wilt dat nu niet?  Als je meer wilt weten over de branches waarin wij werkzaam zijn of onze vacatures bekijken kijk dan snel verder op onze website. Contact met één van onze, bovenstaande, collega’s is mogelijk via het contactformulier op de website.