Wat moet je meenemen naar het intakegesprek

inschrijving
0

Als je solliciteert bij een uitzendbureau dan schrijf je jezelf in bij een bemiddelingsbureau. Een uitzendbureau bemiddelt namelijk tussen werkgevers en werknemers en is daarmee een intermediair. Wij krijgen aanvragen binnen van onze opdrachtgevers voor tijdelijk personeel in de vorm van vacatures bij ons uit. Wij gaan vervolgens op zoek naar geschikt personeel om deze te kunnen plaatsen bij één van onze opdrachtgevers. Ten aller tijde proberen wij de perfecte match tussen onze collega’s en opdrachtgevers te maken.

Wat neem je mee naar de inschrijving?

Wanneer je een vacature hebt gezien op onze website of op een andere manier bij ons terecht gekomen bent omdat je een leuke, gezellige job zoekt, dan is het tijd voor een kennismakingsgesprek/ inschrijving. Wanneer je jezelf goed voorbereid neemt dit gesprek niet enorm veel tijd in beslag. Wil je sollicitatie tips? Klik dan hier!

Wat voor ons vooral belangrijk is dat we relevante informatie van je krijgen zodat wij een goed beeld van jou wensen en kwaliteiten kunnen krijgen. Het is namelijk voor een perfecte match belangrijk dat jou wensen en eisen in grote lijnen overeenkomt met het bedrijf waar wij je willen plaatsen. Naast dat wij met de juiste informatie snel een geschikte baan kunnen aanbieden is het ook fijn voor jezelf als je goed voorbereid op gesprek komt, bedenk bijvoorbeeld welke werkzaamheden je graag zou willen uitvoeren en welk soort bedrijf je dit zou willen doen.

Om je te kunnen inschrijven hebben wij enkele documenten van je nodig. Deze worden hieronder aangegeven:

  • ID kaart of paspoort.
  • Diploma’s en getuigschriften.
  • Veiligheidscertificaten
  • CV, dit mag uitgeprint zijn maar ook via de mail
  • Bankpasje, want als je bij ons aan de slag gaat is het wel fijn dat we jou salaris naar het juiste rekeningnummer kunnen overmaken.

Welke kleding doe je aan?

Wij zeggen altijd dat het, het aller belangrijkste is dat jij jezelf fijn voelt in de kleding waarin je naar het gesprek komt. Natuurlijk kan je het een beetje aanpassen naar de functie waarop je solliciteert. Maar heb je nooit een driedelig pak aan, doe dit dan ook zeker niet naar het ‘sollicitatiegesprek’. Nette vrijetijdskleding is prima geschikt wanneer je bij ons op gesprek komt. Nogmaals kies kleding waar jij je fijn in voelt! Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag staal ik uit wat ik wil uitstralen?

Tot slot

Wanneer je vlot naar innen stapt, jezelf voor te stellen en doelgericht vragen te stellen laat je een positieve indruk achter. Zorg dat je jezelf goed hebt voorbereid en alle benodigde papieren bij je hebt. Na de inschrijving gaan wij uiteraard hard op zoek naar een job die volgens ons goed bij je past. Uiteraard mag je na de intake zo nu en dan even contact met ons opnemen om te vragen of er al werk is. Dit mag uiteraard per mail maar je mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.