Over ons

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie klik dan hier!

SCHOTGROEP Services is gespecialiseerd in het werven en selecteren van industrieel, schoonmaak en logistiek personeel. Naast deze specialisatie bieden wij ook vacatures aan in diverse andere branches zoals; bouw, groenvoorziening, Isolatie en administratie. Door ons brede aanbod kunnen wij iedere werkzoekende een passende of juist geheel nieuwe uitdaging aanbieden.

Naast het werven en selecteren voor vacatures van onze opdrachtgevers nemen wij als SCHOTGROEP Services ook zelf diverse projecten aan. Binnen deze projecten maken wij ook gebruik van onze kandidaten.

Onze doelstelling is jou langere tijd of tijdelijk bij één of meerdere opdrachtgevers aan de slag te laten gaan. Binnen onze organisatie sta jij als mens voorop, wij waarderen, en hebben echte interesse in jou en de opdrachtgever. Openheid van zaken, collegialiteit en goede service vormen de pijlers van ons bestaan.
Kennis is onze voorsprong, en service is onze kracht. SCHOTGROEP heeft de juiste kennis in huis en staat voor een persoonlijke benadering een No- nonsense aanpak met goede voorwaarden en snelheid. Of het nu gaat om tijdelijke – of juist langdurige opdracht.
Ons team bestaat uit een aantal vaste medewerkers, ieder met een eigen specialisme
Thea molenaar
Bedrijfsleider


De bedrijfsleider van SCHOTGROEP Services. Al 10 jaar lang is Thea actief in de werving en selectiebranche en weet hierdoor van de hoed en de rand.
Angelina Groenewegen
Accountmanager
Account manager van SCHOTGROEP Services, onze kracht achter de werving en selectie. Voor de werving en selectie van schoonmaak personeel ben je bij haar aan het juiste adres!
Charanna Kranendonk
Administratief Medewerker
Sinds een klein jaar is Charanna één van de vaste medewerkers van het bedrijf. Charanna draagt zorg voor de administratie van SCHOTGROEP services.