Schoonmaak medewerker

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie klik dan hier!

Werken als schoonmaakmedewerker staat voor een baan met waardering!

Wanneer je aan de slag gaat als schoonmaakmedewerker zorg je ervoor dat de werknemers en opdrachtgever dagelijks aan de slag kunnen op een schone werkplek. Wist je dat jij als schoonmaak medewerker bijdraagt aan een betere werkprestatie van de werknemers? Er is uit onderzoek gebleken dat een schone en opgeruimde werkplek zorgt voor een betere werkprestatie!

Zonder diploma aan de slag als schoonmaakmedewerker

Om aan de slag te gaan als schoonmaakmedewerker is het niet noodzakelijk om in het bezit te zijn van een diploma, simpel gezegd is er geen ‘echte’ opleiding voor dit vak. Wel is het mogelijk om cursussen te volgen zodat je alle kneepjes van het vak leert. Maar ook het volgen van een cursus is niet verplicht, wij zijn zelfs van mening dat de werkvloer de beste leerschool is.
Gezien veel van onze opdrachtgevers gevestigd zijn in het Botlek, Maasvlakte, Europoort en Moerdijk gebied is het wel verplicht in het bezit te zijn van een VCA- certificaat. Dit certificaat laat zien dat je veilig en met oog op de gezondheid je werkzaamheden kunt uitvoeren. Ben je niet in het bezit van dit certificaat, geen probleem! Wij kijken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn om aan het werk te gaan, en dit certificaat zo snel mogelijk in de wacht te slepen.

Werken in combinatie met een gezinsleven? Solliciteer als schoonmaakmedewerker!

Als je aan de slag gaat als schoonmaakmedewerker is het mogelijk te werken in diverse ploegen, hierdoor is een baan in de schoonmaak perfect te combineren met een druk gezinsleven. Binnen de schoonmaak zijn er drie verschillende ploegen namelijk de ochtend, middag en avondploeg. Wanneer je tijden en dagen, die jou het beste uitkomen, aan ons doorgeeft zullen wij tijdens het maken van de planning hiermee rekening houden.
Zijn flexibele werkdagen en tijden voor jou zeer belangrijk? Dan is werken als schoonmaakmedewerker perfect voor jou! Jij gaat pas aan de slag als de kinderen naar de opvang of school zijn gebracht, en bent ook weer op tijd thuis. Werk je liever fulltime? Ook dat is mogelijk binnen de schoonmaak! Naast de enorm veel mogelijkheden die de schoonmaakbranche biedt op het gebied van parttime werk, biedt deze branche ook genoeg mogelijkheden op fulltime basis.

Schoonmaakmedewerker bij SCHOTGROEP

Bij ons ben jij, als schoonmaakmedewerker binnen ons team, alles behalve een nummertje. Bij ons sta jij als mens voorop. Dat betekent dat wij jou persoonlijkheid, glimlach en enthousiasme veel belangrijker vinden dan de werkervaring, diploma’s of certificaten die je in je bezit hebt. Openheid van zaken, collegialiteit en goede service vormen dan ook de pijlers van ons bestaan.

Ook als schoonmaakmedewerker bent ons visitekaartje op locatie, en zorg jij er iedere dag opnieuw voor dat jij en de opdrachtgever tevreden zijn over het resultaat. En daar zijn wij trots op! Wij vinden naast een goed resultaat van de werkzaamheden belangrijk dat jij het naar je zin hebt en met plezier iedere dag aan de slag gaat.

Ben jij geroepen voor dit vak en sta jij te popelen om aan de slag te gaan als schoonmaak medewerker binnen ons leuke en gezellige team? Solliciteer dan geheel digitaal via onze website.

SOLLICITEREN BIJ SCHOTGROEP


Ten eerste super leuk dat je wilt solliciteren naar de functie schoonmaakmedewerk(st)er. Na het ontvangen van jouw gegevens nemen we zo snel mogelijk contact op. We bellen je op om kennis te maken en een afspraak in te plannen op kantoor. Zo leren we elkaar beter kennen en kan jij ons alles vragen.Na het eerste gesprek bekijken we de mogelijkheden en gaan wij opzoek naar een passende vacature. We komen met een voorstel, even een krabbeltje en je kunt aan de slag! Welkom bij ons team.

VRAGEN OVER SCHOONMAAKMEDEWERK(ST)ER VACATURES?Neem contact op met Angelina, bij haar ben je hiervoor aan het juiste adres. Ze is te bereiken op telefoonnummer 078-677 70 21. Stuur je liever een mailtje? Dat mag ook!  a.groenewegen@schotgroep.nl