Schoonmaak

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie klik dan hier!

SCHOTGROEP Services heeft in de afgelopen jaren bij diverse opdrachtgevers verschillende kandidaten mogen uitzenden in de schoonmaak branche. De opdrachtgevers met deze vacatures zitten voornamelijk gevestigd in het Moerdijk, Botlek, Maasvlakte en Europoort gebied. Binnen deze functie behoren het schoonmaken van kantines, was- en kleedruimten, toilet units en portable units allemaal tot jou werkzaamheden.

Binnen onze organisatie verdelen we de branche in twee sectoren namelijk;

  • Facilitaire schoonmaakwerkzaamheden
  • Stop schoonmaakwerkzaamheden

Facilitaire schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmaakwerkzaamheden in deze sector worden uitgevoerd in kantoren, kantines en was- en kleedruimtes. Binnen de facilitaire schoonmaak zijn de werktijden variabel, het is goed te combineren met jou gezinsleven.
Je bent het aanspreekpunt voor de mensen op locatie en het visitekaartje van ons bedrijf, de mensen op locatie kennen jou, je werk wordt gewaardeerd en je wordt gezien als collega. Je hebt de volledige verantwoordelijkheid over de schoonmaak, en dat levert plezier in je werk op!

Stop schoonmaakwerkzaamheden

Schoonmaken tijdens stops gaat er heel anders aan toe, maar is daardoor zeker niet minder leuk. Tijdens de stop ligt de fabriek stil, alle installaties en machines staan uitgeschakeld en krijgen een grote onderhoudsbeurt. Tijdens de stops is het hard werken, er is namelijk door de grote extra hoeveelheid mensen veel meer vervuiling.

Veiligheid staat hoog in het vaandel


Omdat bij het werken op raffinaderijen en andere industriële locaties veiligheid op nummer 1 staat is het niet mogelijk zonder VCA- certificaat op deze locaties aan de slag te gaan. Ben je niet in het bezit van dit certificaat? Wij bieden jou de mogelijkheid binnen onze organisatie dit certificaat te behalen. Zo zorgen wij ervoor dat jij, samen met je collega’s snel aan de slag kan bij al onze opdrachtgevers. Bekijk hier onze pagina over werken bij Schotgroep als Schoonmaak Medewerker


Aan de slag in de schoonmaak bij SCHOTGROEP?!

Werken in de schoonmaak branche is naast hard werken, gezellig en heel divers. Ben jij opzoek naar een baan in de schoonmaak en wil je weten of er een vacature beschikbaar is? Klik dan op onderstaande link en bekijk alle vacante vacatures in deze sector.