VCA

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie klik dan hier!

Werken met VCA Certificaat

Direct aan de slag met je VCA certificaat
Jij bent in het bezit van een geldig VCA certificaat en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zie jij geen beren op de weg maar juist mogelijkheden en uitdagingen als het gaat om een zeer diverse baan? Dan hebben wij dé perfecte job voor jou!
Als duizendpoot met VCA ben jij een echte aanpakker, werk je graag met je handen en word je enthousiast van het vervullen van diverse functies bij onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van industrieel, schoonmaak en logistiek personeel en zijn dan ook altijd op zoek naar collega’s met twee rechter handen.

Duizendpoot met VCA certificaat, gegarandeerd een diverse job!

  • Als je aan de slag gaat als duizendpoot met VCA, binnen ons team, zal geen werkdag voor jou het zelfde zijn, je zult namelijk diverse functies binnen ons team gaan vervullen. Gaan jou handen al kriebelen als we het hebben over sjouwen, opruimen, magazijn werkzaamheden of industriële reiniging? Dan verwelkomen we jou graag in ons team.
  • Omdat je aan de slag gaat op verschillende projecten is het belangrijk dat je in het bezit bent van je VCA diploma, flexibel inzetbaar bent en natuurlijk niet bang bent om je handen vies te maken. Want na een dag magazijnwerkzaamheden uitgevoerd te hebben kan jij de volgende dag zomaar aan de slag gaan als industrieel reiniger.
  • Ben je niet in het bezit van je VCA- certificaat maar wil je deze binnen een aanzienlijk korte periode wel behalen? Laat dit ons weten, dan kunnen we samen met jou de mogelijkheden te bekijken om zo snel mogelijk jouw VCA- certificaat in de wacht te slepen.
  • Omdat wij gespecialiseerd zijn industrieel, logistiek en schoonmaak zal je dan ook veelal binnen deze branches aan de slag gaan. Daarnaast is het mogelijk om ingezet te worden in de sector bouw, groenvoorziening of isolatie, bij één van onze zusterbedrijven. Je kunt dus ook aan de slag gezet worden als opperman, groenvoorziener, stratenmaker of opruimer op de bouwplaats. Zo biedt deze job enorm veel mogelijkheden, het is maar net waar jou kracht ligt.
Word jij de nieuwe duizendpoot met VCA binnen ons team?
De job duizendpoot met VCA certificaat biedt diversiteit aan de echte harde werker, die zich graag profileert tot allrounder binnen diverse branches.
Wij zijn anders, dan alle andere! Bij ons sta jij als mens voorop en dat betekent dat wij jou persoonlijkheid, glimlach of enthousiasme belangrijker vinden dan diploma’s of certificaten. Openheid van zaken, collegialiteit en goede service vormen dan ook de pijlers van ons bestaan.

Ben jij die ene persoon met twee rechterhanden die geen beren op de weg ziet, maar juist mogelijkheden en in het bezit is van zijn VCA- diploma? Solliciteer dan gemakkelijk, snel en geheel digitaal naar deze functie.
We investeren regelmatig in bedrijfsfeestjes waar echt iedereen naar uitkijkt. Deze worden massaal bezocht en dat samen zijn zorgt voor een goede sfeer en onderling contact. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt in je werk en met plezier iedere dag aan de slag gaat.