Werken zonder diploma

Heb je een vraag over een vacature of wil je meer informatie klik dan hier!

BEN JIJ OP ZOEK NAAR WERK ZONDER OPLEIDING OF DIPLOMA? BIJ ONS BEN JE AAN HET JUISTE ADRES!

Je hebt je school niet kunnen afmaken om welke reden dan ook, maar wilt heel graag aan de slag zonder diploma. Iedereen heeft een ander levenspad en daar zijn wij ons van bewust. Je hebt de nodige dosis motivatie en de juiste instelling, maar bent er in je zoektocht naar een baan achter gekomen dat het best lastig is zonder diploma aan de slag te gaan. Bij ons niet! Wij zijn juist op zoek naar gemotiveerde collega’s met de juiste instelling. Ervaring of diploma’s zijn dan ook geen vereiste. Zolang jij de wil om te werken laat zien, zijn wij bereid in jou te investeren.

WERKEN ZONDER DIPLOMA? GEEN PROBLEEM!

Binnen ons vacature aanbod is het niet verplicht een diploma in je bezit te hebben. Soms is er simpel weg geen opleiding voor het desbetreffende beroep, of kan je gemakkelijk aan de slag na een korte inwerkperiode of het volgen van de benodigde cursussen. Hierbij kan je denken aan de banen Duizendpoot met VCA, schoonmaker of industrieel reiniger.

WERKEN ZONDER DIPLOMA IS BIJ ONS DAN OOK ÉCHT MOGELIJK.

Natuurlijk is het mooi als je bezit over een VCA certificaat, omdat je op deze manier snel inzetbaar bent. Maar wanneer dit niet het geval is en je wil werken zonder diploma, kijken we graag samen met jou welke mogelijkheden er wel zijn! Wanneer je geïnteresseerd bent in een baan waar een certificaat voor benodigd is kunnen we altijd samen de mogelijkheden bekijken om dit certificaat snel te behalen.


Solliciteren kan geheel digitaal en zonder overhandiging van diploma’s. Wij hechten niet direct waarde aan een diploma maar vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent en bereidt bent in de praktijk de benodigde kennis op te doen. Zodat je snel aan de slag kan gaan bij één van onze opdrachtgevers. Voor sommige jobs is het wel belangrijk dat je in het bezit bent van bijvoorbeeld een VCA certificaat, een heftruckcertificaat of hoge druk spuiter certificaat.


Naast het solliciteren voor een baan als heftruckchauffeur of hoge druk spuiter hebben we ook veel vacatures in bijvoorbeeld de schoonmaakbranche. Daarnaast bieden we ook diverse banen aan in andere branches zoals industrieel reiniger, planner, administratief medewerkster. Ben je meer een buitenmens en heb je bijvoorbeeld groene vingers? Dan hebben we ook dé perfecte vacature voor jou namelijk groenvoorzieningsmedewerker. Zo is er eigenlijk voor ieder wat wils, het is maar net waar jouw kracht ligt.


Bij ons sta jij als mens voorop en dat betekent dat wij jou persoonlijkheid, glimlach of enthousiasme belangrijker vinden dan diploma’s of certificaten. Openheid van zaken, collegialiteit en goede service vormen dan ook de pijlers van ons bestaan. We investeren regelmatig in bedrijfsfeestjes waar echt iedereen naar uitkijkt. Deze worden massaal bezocht en dat samen zijn zorgt voor een goede sfeer en onderling contact. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt in je werk en met plezier iedere dag aan de slag gaat.