Winacties februari en maart!

winactie aankoniging blog
0

Winacties op facebook

Iedere maand verzint één van onze collega’s op kantoor een leuke winactie. De winacties van februari en maart waren een groot succes en twee van onze collega’s zijn dan ook winnaar geworden van een veilig en handig item. Wil je tijdens de volgende winacties ook kans maken op één van de prijzen? Houd dan onze facebook pagina in de gaten!

 

Winactie februari

Veiligheid is zeer belangrijk, de winactie van februari had dan ook alles te maken met veiligheid in het donker. De gene welk gereageerd hadden op de winactie maakte namelijk kans op een lampje voor op de veiligheidshelm.

De vraag van februari was; Een veiligheidshelm is hoofdzaak bij veilig en gezond werken. Maar na hoeveel jaar na fabrieksdatum moet een PE veilgeheidshelm worden vervangen? Je kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden;
– 2 jaar
– 3 jaar
– 4 jaar

Uiteraard zijn deze vragen ook heel handig om even je geheugen op te frissen. Veel van onze collega’s en volgers hadden het juiste antwoord gegeven, dit is natuurlijk super want jullie weten het ‘veiligheid staat op nummer 1!’ Onder alle juiste antwoorden (3 jaar) hebben wij één winnaar gekozen, voor de prijsvraag van februari was dit onze collega Prashant Soebedar. Wij feliciteren dan ook graag onze collega Prashant Soebedar met zijn gewonnen prijs.

 

Winactie maart

Door enorme drukte hebben onze volgers en collega’s langer op de uitslag moeten wachten dan beloofd. Vandaag hebben wij de winnaar van de tweede winactie bekend gemaakt.

De tweede winactie stond in het teken van gehoorbescherming, want het beschermen van de oren is in sommige gevallen zeer belangrijk. Wij stelde onze volgers de volgende vraag;

Bij hoeveel dB is het dragen van gehoorbescherming verplicht?
A. 75 dB
B. 80 dB
C. 85 dB

Het juiste antwoord is uiteraard antwoord C, 85 dB. Ondanks dat er bij 80 dB een verhoogd risico is op gehoorbeschadiging is het dragen van gehoorbescherming dan niet verplicht. De winnaar van deze winactie was Lion Roos, die net als de andere het juiste antwoord gaf. Lion Roos gefeliciteerd met de gewonnen prijs.

Aankomende winacties

Wij streven ernaar iedere maand een nieuwe winactie te uploaden op onze facebook pagina. Wil je bij één van de toekomstige winacties ook kans maken op een veilig en handig item? Houd dan onze facebook pagina in de gaten.

Wil je in contact komen met ons, dat kan via de contactpagina op onze website.