WINACTIES werkenbijschotgroep.nl

winactie-werkenbij
0

Nu dat jullie weten wie wij zijn en wat wij doen, willen we jullie vragen om eens een kijkje te nemen op onze Facebookpagina www.facebook.com/schotgroepservices. Op onze facebook pagina kan jij ons, en al onze collega’s op het werk volgen door verschillende berichten. Ook organiseren wij onder al onze volgers iedere maand een winactie, dus vergeet vooral niet onze facebookpagina te liken en te volgen!

Winactie Bioscoopkaartjes

De eerste winactie is in februari georganiseerd onder al onze personeelsleden. Door het liken en volgen van onze facebookpagina konden al onze personeelsleden kans maken op twee bioscoopkaartjes incl. iets te eten en drinken.

De winactie is gewonnen door  onze collega Sonja Peperkamp, ze heeft besloten om samen met een andere collega van SCHOTGROEP naar de film te gaan. Ben je benieuwd naar deze winactie? Bekijk dan snel onderstaande filmpjes!

De winnaar

 
 

De uitreiking

 
 

Winactie Hoofdlampje

Omdat veiligheid hoog in het vaandel staat bij ons en onze opdrachtgevers besteden wij hier veel aandacht aan. De winactie van de maand maart had dan ook alles te maken met de veiligheidshelm. Onder de personen die het juiste antwoord gaven werd er dit keer een hoofdlampje verloot die gemakkelijk op de veiligheidshelm te plaatsen is.

De vraag van de winactie luidde; Hoeveel jaar na fabrieksdatum moet een PE veiligheidshelm worden vervangen? Veel van onze collega’s en volgers hadden op de winactie gereageerd, en gelukkig allemaal met het juiste antwoord. Een PE veiligheidshelm is namelijk 3 jaar geldig.

 

Waarom winacties?

Veiligheid is in de industriële branche zeer belangrijk, dat dit zeer belangrijk is zie je ook overal terug op de terreinen, tijdens de werkbesprekingen en de benodigde poortinstructies van de opdrachtgever.

Ondanks wij weten dat onze collega’s de veiligheid altijd in acht nemen is het stellen van een dergelijke vraag welk alles te maken heeft met veiligheid nooit overbodig. Daarom organiseren wij winacties op onze Facebook pagina om iedereen te stimuleren na te denken over de veiligheid op het werk.

 

Aankomende winacties

Iedere maand zetten wij een nieuwe winactie online, door te reageren met het juiste antwoord maak je kans op de prijs die op dat moment wordt verloot. Dus wil jij volgende keer ook kans maken op één van de prijzen? Volg dan vooral onze facebook pagina en doe mee!

Gerelateerde blog artikelen